HTML

Szívtiproll

Sziasztok mindenki! A Szívtiproll együttes, 1991-től őszétől működő csapat. Voltak kisebb nagyobb köztes szünetek de a név nem halt ki. Rengeted koncerten, utcabálon, szalagavatón, és állandó klubokban fellépő zenekar. Az ország nagyon sok helyét bejárta, de legfőképpen Nyíregyháza és vonzáskörzetében tették le a névjegyüket. Felléptek nagyon sok ismert előadó társaságában, többek közt, IHM, Padödö, St. Martin, Vikidál Gyula, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Prognózis együttes, Pataki Attila, és elnézést akiket nem soroltunk fel. Ezen túl most úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a közönségnek, hogy kicsit bepillantsanak a zenekar háttér életébe, műhelymunkáiba. 2011 januárjától egy pár évnyi kihagyás után újra szól a roll roll Szívtiproll. Ha ide rendszeresen ellátogatsz, híreket, benyomásokat kaphatsz egy működő, tevékenykedő zenekar életéből. Sztorikat olvashatsz a tagokról és minden egyébről, ami a Szívtiproll-lal kapcsolatos. Szeretettel látunk. A Szívtiproll zenekar.

Friss topikok

Linkblog

Megvolt az első

2007.04.08. 10:05 :: szivtiproll

Lezajlott a hónap első bulija a Pódium Cafeban. A hangulat izzott. 3 blokkot játszottunk. Az első zeneileg is kitűnő volt, a 2. gyengébb lett, a 3. pedig tűrhető. Nem tudjuk, a közönség hogyan gondolja. Reméljük, hasonlóan. Sokan voltak, a koncerthelyiség megtelt. Ment a rock and roll és mindenféle tánc.

Volt sok új ember a közönség soraiban. Közel 100-an voltak összesen. Jöttek 8 évvel ezelőtti Szívtiprollosok, itthon voltak a húsvét miatt az ország számtalan pontjáról, de voltak új arcok is.

A hangulat forró volt, a pince gyorsan megtelt, a parkett izzott a táncosok lábaitól, félmeztelen férfiak, egy a barátja karjaiban fejjel lefelé lógó lány (haja a monitorhangfalakat söpörte) a lábaink előtt, izzadt, mámoros, mosolygós arcok, amerre a szem ellát, mint a régi Jazz Klubbos időkben. Látszólag mindenki, aki ott volt, élvezte a bulit.

A zenekar még dilemmázik, hogy melyik vonalat erősítsük zeneileg, hogy melyik dal hogy sikerült és hogy milyen hatása volt. Figyeltük az arcokat. A legjobban a régi megszokott dalok tetszettek. Kérdés, hogy ezzel új közönséget tudunk-e vonzani. Kérdés, hogy a régiek, ha nem tudnak eljönni, őket kik pótolják. Ezeket a válaszokat még meg kell szülni. Egy biztos: áprilisban minden pénteken Szívtiproll a Pódium Cafeban. A következő április 13. péntek! Hűha!   

komment

süti beállítások módosítása