HTML

Szívtiproll

Sziasztok mindenki! A Szívtiproll együttes, 1991-től őszétől működő csapat. Voltak kisebb nagyobb köztes szünetek de a név nem halt ki. Rengeted koncerten, utcabálon, szalagavatón, és állandó klubokban fellépő zenekar. Az ország nagyon sok helyét bejárta, de legfőképpen Nyíregyháza és vonzáskörzetében tették le a névjegyüket. Felléptek nagyon sok ismert előadó társaságában, többek közt, IHM, Padödö, St. Martin, Vikidál Gyula, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Prognózis együttes, Pataki Attila, és elnézést akiket nem soroltunk fel. Ezen túl most úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a közönségnek, hogy kicsit bepillantsanak a zenekar háttér életébe, műhelymunkáiba. 2011 januárjától egy pár évnyi kihagyás után újra szól a roll roll Szívtiproll. Ha ide rendszeresen ellátogatsz, híreket, benyomásokat kaphatsz egy működő, tevékenykedő zenekar életéből. Sztorikat olvashatsz a tagokról és minden egyébről, ami a Szívtiproll-lal kapcsolatos. Szeretettel látunk. A Szívtiproll zenekar.

Friss topikok

Linkblog

Pódium Café Péntek 13

2007.04.15. 19:03 :: szivtiproll

Ez is bejött! Majdnem teltház, stabil rajongók, régi csibészek és új arcok!

JohnL a húrok közé csap, atomstabil hangja úthengerként söpőr végig a rajongók táborán. Retró hangulat. Andi a bombanő mint mindig, lenyűgözi a rajongók táborát. Csiszolatlan gyémánt, bombázó. Mash synth-sax szólójával, autentikus játékával villant nagyot. A lampionok megremegnek a Horgász tuti frankón pörgetett. Fix-Tomy a tőle megszokott energikus-fix-bass játékával hozza a mély szólamokat. Csaszi jazz-es gitárjátéka fűszer a rock&roll-ban. Füstöl a billentyűzet, Repül a bálna aztán Zso kétszer is sikeresen pocsolyába lép..:)

Sasszem figyel: Jucus a zenekar üdvöskéje a közönség soraiból követi az eseményeket, majd épitő kritikájával segiti a zenekar fejlődését. Az légy aki vagy...JohnL bedob poén kiállás-vokál alatt: közönség-zenekar egyaránt fetreng a röhögéstől. Elvis, Beatles, Charlie, LGT, Bon Jovi. A Szájbergyerek nem kért bocsánatot azóta sem, ezért a Lidi néni nem jött el. Hosszú fekete haja nem volt soha Gangxtának, de azért ott figyelt a Jó és a Rossz na meg a Kartel, hogy a sötét oldal is jelen legyen...Ami hiányossága a zenekarnak: az elmúlt 15 év alatt egyetlen Balázs Pali nótát sem voltunk képesek megtanulni, nemhogy még eljátszani.... Amit tutira nyomunk: 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek és napjaink nagy slágerei! Sikerült jó bulit csinálni már megint!:)

Egy hét. Két próba. Egy tucat új nóta. A csapat gőzerővel dolgozik. Rajtunk nem múlik! Nektek játszunk, gyertek minél többen! Hozhatod az ősöket is, hidd el garantáltan jól fogják érezni magukat! Gondolj csak bele! Nincs még egy ilyen szórakozóhely ahol együtt bulizhatsz az ősökkell!

Legközelebb április 20.-án Pódium Cafe-ban láthattok bennünket.

Szeretettel várunk Titeket!

Szivtiproll

 

komment

süti beállítások módosítása