HTML

Szívtiproll

Sziasztok mindenki! A Szívtiproll együttes, 1991-től őszétől működő csapat. Voltak kisebb nagyobb köztes szünetek de a név nem halt ki. Rengeted koncerten, utcabálon, szalagavatón, és állandó klubokban fellépő zenekar. Az ország nagyon sok helyét bejárta, de legfőképpen Nyíregyháza és vonzáskörzetében tették le a névjegyüket. Felléptek nagyon sok ismert előadó társaságában, többek közt, IHM, Padödö, St. Martin, Vikidál Gyula, Zoltán Erika, Csepregi Éva, Prognózis együttes, Pataki Attila, és elnézést akiket nem soroltunk fel. Ezen túl most úgy döntöttünk, lehetővé tesszük a közönségnek, hogy kicsit bepillantsanak a zenekar háttér életébe, műhelymunkáiba. 2011 januárjától egy pár évnyi kihagyás után újra szól a roll roll Szívtiproll. Ha ide rendszeresen ellátogatsz, híreket, benyomásokat kaphatsz egy működő, tevékenykedő zenekar életéből. Sztorikat olvashatsz a tagokról és minden egyébről, ami a Szívtiproll-lal kapcsolatos. Szeretettel látunk. A Szívtiproll zenekar.

Friss topikok

Linkblog

Showtime!

2007.03.23. 03:07 :: szivtiproll

"Figyelem! Kezdünk!" - hangozhatna el számtalan fellépés előtt, de nem történik. Egyszerűen a közönség halk morajlása közben a zenészek, a mostani felállásban Gabi, Horgász, Tamás, Mash, Zsolt, Andi és Csasz lassan kilépnek a színpadra, nyakukba akasztják a hangszert, megteremtődik az a bizonyos várakozással és izgalommal teli 1-2 másodperces csend, mely mint egy nász előtt mindkét irányból, jelen esetben a közönség és a zenekar, bizsergéssel tölti el a máskor nászba, most táncba induló feleket. Vajon milyen leszek? Vajon milyen lesz ő? Tetszem majd neki? Tetszik-e majd nekem igazából testközelben?

Nos, a zenekar és a közönség válasza az elmúlt több, mint ezer koncert tapasztalatával: Igen, igen, iiiiiigggggeeeeeennnn!!!

Ahol a Szívtiproll megjelent az elmúlt 12 évben, ott még nem volt unatkozó arc, keresztbe tett lógó lábak, kínos csend és feszengés. Ellenben volt tomboló tömeg, életkedvtől tündöklő arcok, vidám, néha kapattas tekintetek, tánc, buli, fanta, szamba és rock 'n' roll.

Summa summárom ne tessenek félni. A zenekar jelen, a tisztelt publikum jó kezekben van. Itt mindig lesz vidám hangulat, örjöngő tömeg, táncoló fekete, fehér és ki tudja még milyen színű lakk, antilopbőr és sportcipők, szandálok és klumpák, papucsok és mezítláb.

Kezdődjék a zene, a blog, a tánc, a zenekar indítja rendszeres élő sztoriját. Tessenek kapaszkodni!

komment

süti beállítások módosítása